Проект “Практически методи…”

Публикувано от: Петър Стойков на 01/06/2015

Проектът “Практически методи за включване на маргинализирани и уязвими групи за участие в местното управление на равни начала с всички граждани” се реализира от ФУБ в Община Белене. За различни социални групи в общината съществуват твърде много фактори и предпоставки за уязвимост. Липсва достатъчно капацитет на техните НПО за справяне с проблемите и подпомагане на уязвимите общности. Маргинализираните групи и уязвимите общности не се включват в местното управление и до голяма степен в обществения живот. Не знаят и за момента не вярват в своето участие в местното управление.

Проектът, финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП 2009-2014 г. и изпълняван от Фондация „Устойчиво бъдеще“ цели да повиши възможността за участие в местното управление на НПО на групи в неравностойно положение и маргинализирани групи в община Белене. Той включва провеждане по 2 обучения, създаване на граждански обществен съвет, практическо решаване на избрани от целевите проблеми, провеждане на 2 обществени дискусии и изграждане на мрежи.

Коментирай

Посетете:

Фондация "Устойчиво бъдеще"

e българска неправителствена организация с идеална цел, чийто стремеж е да подкрепя устойчивото развитие в социалната и икономическата сфера.

Twitter

    Снимки


    Fatal error: Call to undefined method WP_Error::get_items() in /home/sffounda/public_html/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 144