EEAGrantsJPGКаним ви на 11 октомври 2015 г. (неделя) за участие в обучение на тема „Възможности за икономическо и социално включване с използване на външно финансиране“, провеждано в рамките на проект „Практически методи за включване на маргинализирани и уязвими групи за участие в местното управление на равни начала с всички граждани“, изпълняван от ФУБ и финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП 2009-2014 г.

Обучението е предназначено за активни хора, които имат интерес от работа с местните общности и ще включва описание на основните методи за икономическо и социално включване, преглед на актуалните възможности за външно финансиране на малки организации, неформални групи граждани и малки фирми, както и практически занятия за разработка на идеи до проектна готовност. Обучението ще се проведе в х-л Престиж, гр. Белене и ще продължи от 10:00 до 17:00 часа. В рамките на събитието е предвиден и работен обяд.

Коментирай

Посетете:

Фондация "Устойчиво бъдеще"

e българска неправителствена организация с идеална цел, чийто стремеж е да подкрепя устойчивото развитие в социалната и икономическата сфера.

Twitter

    Снимки

    1000-prichini-da-se-gordeem-che-sme-balgaricollaborator-beiphoneiScene_01Снимка0225