Създаване на обществен съвет

Публикувано от: Петър Стойков на 01/03/2016

EEAGrantsJPGКаним ви на 10 март 2016 г. за участие в среща за създаване на обществен съвет в рамките на проект „Практически методи за включване на маргинализирани и уязвими групи за участие в местното управление на равни начала с всички граждани“, изпълняван от ФУБ и финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП 2009-2014 г.

На срещата ще имаме възможност да обобщим постигнатото по време на дискусиите и обученията по проекта и да определим бъдещите си действия по отношение на съгласуваните от участниците проектни идеи, тяхната реализация и сътрудничеството си с общинската администрация и Общинския съвет на Община Белене. На срещата ще присъстват представители от Бизнес-център Свищов, които ще споделят своя опит в областта. Срещата ще се проведе в зала 26 на общинска администрация Белене и ще продължи от 10:00 до 17:00 часа. В рамките на събитието е предвиден и работен обяд.

Коментирай

Посетете:

Фондация "Устойчиво бъдеще"

e българска неправителствена организация с идеална цел, чийто стремеж е да подкрепя устойчивото развитие в социалната и икономическата сфера.

Twitter

    Снимки

    1000-prichini-da-se-gordeem-che-sme-balgaricollaborator-beiphoneiScene_01Снимка0225